Preskočiť na obsah

Zážitková včelia farma

Víta vás naša rodinná včelárska farma HAPPY BEE, ktorá sa nachádza na južnom Slovensku v krásnej lokalite Mužla, kde nájdete takmer 100 včelstiev. Sme hrdí na to, že ponúkame nezabudnuteľný zážitok v podobe nášho zážitkového vidieckeho cestovného ruchu, a to v podobe vzorovej včelnice.

Pri návšteve našej farmy sa môžete tešiť na pokojné prechádzky a oddych v našej včelej záhrade, ktorá je naplnená voňavými bylinkami a nádhernými kvetmi. V ochrannom oblečení sa môžete bez obáv pohybovať medzi včelami, pričom výklad od nášho zručného včelára vám poskytne fascinujúce informácie o živote včiel.

Okrem toho vám otvoríme dvere do sveta, kde sa spracúva med. V našej zrekonštruovanej budove môžete dokonca vytvoriť vlastné sviečky z včelieho vosku. A to nie je všetko! Ponúkame vám ochutnávku medu a rôznych včelích produktov, vrátane vidieckej medoviny a domácej pálenej medovice.

V našich nových priestoroch sme pre vás pripravili aj prírodný relax v podobe včelej sauny, kde môžete dýchať úľový vzduch. Tento vzduch je plný prírodných esenciálnych látok, propolisu, fytohormónov, feromónov, medu a ďalších zložiek, ktoré pozitívne ovplyvňujú vaše zdravie. Pobyt vo včelej saune nie je len príjemný relax, ale môže tiež podporiť správnu činnosť srdca, upokojiť dýchanie a zmierniť hyperaktivitu.

Dovoľte nám, aby sme vás previedli fascinujúcim svetom včiel a ponúkli vám jedinečný zážitok plný poznania a relaxu. Tešíme sa na vašu návštevu na farme HAPPY BEE!

Presný termín a čas návštevy zážitkovej včelej farmy je nutné rezervovať vopred na telefónnom čísle: +421 908 780 126.